In Cucinamarangon te Turnhout ontvangen Fabio en Liana hun gasten met zuiderse zwierigheid: eigentijdse creaties met als basisinspiratie de keuken uit de Veneto en Noordoost-Italië. Eenvoudige, lekkere gerechten die alle aan hetzelfde strakke criterium voldoen: de intrinsieke kwaliteit van het basisproduct moet onberispelijk zijn !
VERHAAL: 25-jarig bestaan van Italiaans restaurant Cucinamarangon.
DOEL: Een promo kado van Aldus voor onze fantastische Italo-gastronomen.
RESULTAAT: In een uniek kop/staart boek duiken Liana en Fabio Marangon terug in het verleden en werpen ze ook een blik op de toekomst van hun gastronomie. Een duografie die u ‘lepeltje per lepeltje’ mee neemt achter de schermen van hun keuken en rijkelijk geïllustreerd met 50 authentieke Italiaanse recepten. Tegelijkertijd werd er een website gelanceerd met de authentieke recepturen van de verschillende gerechten uit het boek.